Инфо

29. јул 2021.29. јул 2021.
Финиш припрема
ФУДБАЛ: ФК МАЧВА

Финиш припрема

Четири припрмена дуела, осам играча констатно стартери. Опроштај од Златибора победом над Бачком. У суботу меч против Радничког. Савић задовољан учињеним. Добановци 7. августа
Кроз две суботе у Шапцу ће гостовати Будућност из Добановаца, што ће бити старт Мачве у Првој лиги Србије, а пре тога, у суботу која нас очекује прва, Шапчани ће против Радничког из Сремске Митровице, колега из ранга, имати последњи припремни меч пред старт сезоне. На Златибору су одигране две утакмице, уз један дуел у Ивањици и први од свих припремних дуела, у Бијељини.

-У последњој утакмици се осетио умор, очекивани на припремама, али мислим да можемо бити у глобалу задовољни припремама. Радили смо добро, нисмо увек били у комплетном стаставу. Било је грешака, морамо да радимо на детаљима, али верујем да ћемо изгледати сасвим добро када дође првенство што је и најважније – рекао је Борис Савић, тренер Мачве.

Тренер Савић је пружио прилику великом броју играча, али није много комбиновао, бар када говоримо о стартној постави, у сва четири дуела. Осам играча је почињало у Бијељини, Ивањици и на Златибору, те је очекивано да буду ослонац тима и у сезони.

Стандардан на голу био је нови голман Шапчана Страхиња Манојловић, придошлица из Звијезде 09. Кристијан Тојчић (такође појачање из Звијезде), Мирољуб Пешић и Александар Поповић су били бедем дефанзиве, у вези су своје место имали увек Ђорђе Белић, повратник са позајмице из Лознице и капитен Милош Адамовић. Редован је био и Немања Стевановић, односно летошња аквизиција у нападу Саво Арамбашић. По три дуела су започињали: Сладојевић, Суботић, Тримановић, Младен Самуровић, као и Боди Анге.

Подсећамо, Мачва је ремизирала 1:1, против Радника у Бијељини и против Лознице, изгубила је од Јавора 1:0 и савладала Бачку 2:1. Четири гола су постигли, редом: Пешић, Белић, Панић и Арамбашић.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa