Инфо

20. октобар 2011.20. окт 2011.
БАЊА БАДАЊА

ПОПУЊЕНИ КАПАЦИТЕТИ

Бања Бадања, названа народном бањом, још пре једног века примала је госте а данас су попуњени капацитети Специјалне болнице за рехабилитацију. Савремене методе лечења различитих болести уз примену сумпоровите воде и блата
На падинама Цера, подједнако удаљена од Шапца, Лознице или Ваљева, народна бања како су је давно назвали мештани, Бања Бадања, ових година доживљава препород са настојањем запослених да је сврстају у ред познатих српских бања. Као и остале, и ову бању открили су случајно пастири чије су животиње после ваљања у блату постајале здравије. Било је то пре једног века а данас под називом Специјална болница за рехабилитацију “Боро Шкорић“ Бања Бадања, ангажовањем запослених развија здравствени туризам и настоји да ову установу уведе у ред оних бања у које се долази и о којима се прича. Долази се и у Бадању, ових октобарских хладних дана капацитети стационара били су испуњени.
-Наши капацитети су сто одсто пуни, и то ће сигурно бити тако до пролећа, иако током зиме имамо услове за смештај малог броја гостију. Уз то ми у вансезони одобравамо бањски попуст тако што за уплаћених десет дана пацијент добија бесплатно још пет дана- објашњава директор бање Властимир Раднић, наводећи да тако пацијента бањски дан са смештајем и основним терапијама кошта 1.800 динара.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa