Инфо

20. октобар 2011.20. окт 2011.
ИСИДОРА ПУШКИЋ

СНОВИ СЕ ОСТВАРУЈУ

Ученица трећег разреда средње Музичке школе „Михаило Вукдраговић“ до сада је била на великом броју такмичења. Позитивна трема пред наступ не изостаје али све нестане са првим тоновима. Поред класичне музике слуша рок, поп, блуз, соул. Циљ јој је Музичка академија, а поред извођачке каријере и посао професора гитаре
Да се снови из детињства остварују доказала је Исидора Пушкић из Шапца. Ова шеснаестогодишњакиња сваки тренутак свог живота посветила је музици. Она је њена духовна храна која је испуњава чинећи живот лепшим и надахнутијим.
А почело је све пре десет година када је у течином стану угледала гитару и пожелела да упише Музичку школу. Од тада њен живот добија један другачији правац. Дани испуњени упорним вежбањем одвели су је и на њено прво републичко такмичење у Београд. Као и сваки почетник имала је велику трему која је временом прерасла у ишчекивање тренутка када за њу све престаје осим музике.
- Пред такмичење сам више усредсређена на инструмент. Остале ствари у том тренутку нису битне. Обично пред наступ има позитивне треме која лагано нестаје када почнем да музицирам. Препустим се музици и тада се осећам испуњено и сигурно ““ каже Исидора.
Класична музика захтева велику посвећеност и упорност али пре свега љубав. Када жели свој мир звуци њене гитаре јој помажу да то и постигне. Како каже и сама каже тада је све много лепше и осећа се надахнуто. И не само то. Поред класичне музике слуша рок, поп, блуз, соул.
- У свему што радим подржавају ме моја породица, пријатељи и професор гитаре Драган Николић. Мислим да сам имала пуно среће када ме је у класу прихватио мој професор који је много утицао на мој музички развој и љубав према музици ““ истиче Исидора.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa