Инфо

20. октобар 2011.20. окт 2011.
ТЕХНИЧКА ШКОЛА ШАБАЦ

ВЕЛИКЕ МОГУЋНОСТИ

Пригодним програмом ученици прошлог петка прославили 104. рођендан своје школе. Премијерно приказан тематски спот „Један дан са нама“ Драмско-информатичке секције коју води проф. Мирјана Јевтић
Један обичан дан, а опет другачији од осталих. Облачење на брзину, пешачење до школе „путем до пакла“, час социологије, буђење на одмору, ужина, мало учења, после „кркања“ физичко, одговарање, повратак кући, излазак са друштвом, дружење на фејсбуку, спавање... На креативан начин, уз доста хумора и смеха, ученици Драмско-информатичке секције, Јован Матић и Александар Андрић, приказали су у свом тематском споту „Један дан са нама“ све оно што чини живот једног средњошколца.
- Одрадили смо све оно што радимо у једном обичном дану. Свако може да се повеже са тим и да се препозна ““ рекао је Јован Матић, ученик ИИИ2.
„Театар 015“, који води проф. Мирјана Јевтић, извео је део из монодраме „Душо нико није као ти“. Тамара Бастаја је и овај пут успела да нове идеје и нову инспирацију успешно реализује пред својим вршњацима. За крај прославе приређен је рок концерт школског бенда, а затим и бивших ђака.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa