Инфо

20. октобар 2011.20. окт 2011.
СПЕЦИЈАЛО ЗА „ГЛАС ПОДРИЊА“: МИНА ЛАЗАРЕВИЋ

РАСПЕВАНА ГЛУМИЦА

Са три године почела да учи да свира клавир, са пет и по уписала Музичку школу „Стеван Мокрањац“, на републичким и савезним такмичењима освајала прве награде из солфеђа и клавира, са једанаест година бавила се атлетиком, са шеснаест уписала Музичку академију, а са деветнаест Факултет драмских уметности. Данас глумица и мајка троје деце. Не изостају и музички наступи, а машта о џез албуму
Београдска глумица Мина Лазаревић у уторак је гостовала у Шабачком позоришту са представом „Мењамо жене“ у режији Рада Вукотића а по бродвејском хиту Мајкла Стјуарта „И Лове мy њифе“. Широј јавности позната је по улози Чупке у серији „Породично благо“, а представом „Секс бомба“ постигла је врхунац медијске популарности. Прву улогу на филму имала је у „Нормалним људима“ 2001. године. Њени први ангажмани били су ускакања у представе „Бриљантин“ и „Виолиниста“. Члан је Театра Т, јединог мјузикл позоришта код нас. Своје две љубави, музику и глуму, спојила је и у представи „Доручак код Тифанија“ у позоришту „Мадленијанум“.
- У овој представи свирам и певам. Музиком се бавим од детињстава. Једног дана сам решила да моје средство изражавања буде цело моје тело и глас. Клавир ми је у том неком смислу био недовољан. Клавир је најкомплекснији, најлепши, најдивнији музички инструмент али просто сам пожелела други начин изражавања. Дефинитивно музика остаје део мене док је и мене. Кад год добијем неку приликуа да на неки начин покажем тај део мене онда ухватим и урадим ““ рекла је Мина Лазаревић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa