Инфо

27. октобар 2011.27. окт 2011.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ГРУПА “ЗАПАД“

НА ЗАПАДУ НИШТА НОВО

ФК “ЈЕДИНСТВО-ПУТЕВИ“ - ФК „МАЧВА“ 3:2 (1:1
Ужице, 23.10.2011.године. Градски стадион. Гледалаца 2.500. Главни судија: Широки Зоран (Смедерево). Помоћне судије: Обрадовић Жарко (Ваљево) и Радосављевић Дарко (Крагујевац). Стрелци: 0:1 12. минут Б.Живановић, 1:1 44. минут Тошић (једанаестерац), 2:1 49. минут Миливојевић, 2:2 58. минут Гаврић, 3:2 88. минут Тошић. Жути картони: Пејовић Филип у 36. минуту, Радовановић Иван у 45. минуту, Тарабић Дејан у 45. минуту, Ђукановић Ненад у 78. минуту (ФК “Мачва“), Неоричић Стефан у 30. минуту, Миливојевић Милош у 53. минуту, Марјановић Марко у 84. минуту и Тошић Немања у 90. минуту (ФК “Јединство-Путеви“).
Радукић, Лујановић (од 62. минута Ристивојевић), Ђукановић, А. Радовановић (од 65. минута Зарић), Пејовић, И. Радовановић, Милутиновић, Самуровић, Б. Живановић, (од 79. минута Вуковић) Гаврић.
Маринковић, Марковић (од 45. минута Савић), Луковић, Неоричић (од 46. минута Мудринић), Жунић, Живковић, Васић, Никитовић, Миливојевић (од 51. минута Марјановић) Тошић.
Ово је била прва утакмица између главних конкурената за прво место у овом првенству. ФК “Мачва“ је могла да наступи у најјачем саставу, јер практично није било повређених ни кажњених играча. Слично је било и у екипи ФК “Јединства-Путеви“.
Утакмица је одиграна у дивном амбијенту новоизграђеног Градског стадиона у Ужицу, на коме иначе ФК “Јединство-Путеви“ не играју. Сама утакмица је протекла у доста квалитетној игри оба тима, у којој су се домаћи играчи показали као стабилнија и екипа која је свесна својих квалитета и недостатака и прве зна да искористи, а друге успешно сакрива.
Сигурно је да ће током ове недеље и после закључења листа бити много коментара саме утакмице, а поготово суђења, као и победоносног гола домаћих за које одговорност сноси голман Радукић. Пре него што се било шта каже за овог младића треба прво поћи од чињенице да је он донео ФК “Мачви“ два бода у Белошевцу и спасао два бода шабачком клубу у претходном колу против ФК “Слоге“ из Петровца када је у последњих десет минута утакмице у три наврата у ситуацији “један на један“ изашао као победник. Ово је довољно. Осталих утакмица не треба ни да се сећамо.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa