Инфо

27. октобар 2011.27. окт 2011.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ СЕДМА РЕДОВНА СЕДНИЦА СО

САРИЋУ ДИРЕКЦИЈА ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ

Седма седница Скупштине општине Владимирци протекла је у конструктивној атмосфери са 12 тачака дневног реда. Предлог одлуке о трећој измени, и допуни буџета општине за 2011. подразумевао је и у приходовној и у расходовној страни народски речено, препакивања како би вишак средстава на једној страни помогао оној другој и обрнуто. Иначе сам буџет је остао непромењен на 362 милиона динара.
Основана је Дирекција за пољопривреду уз измене и допуне, пошто пољопривредни крај вапи за једном оваквом установом, која би помогла на бројним местима. Разматрани су извештаји о раду Предшколске установе “Сунцокрети“ и основних школа “Жика Поповић“ и “Јован Цвијић“ за 2011. и планови за 2012. годину.
- То је једна од новина у раду. Битно је наравно да се зна како послују ове школе, и где одлази народски динар али најбитније је да се види да се ради добро и да све иде по плану. Уз предшколску установу те Дирекцију за пољопривреду показали смо, да ниједан сегмент промена у раду који смо обећали неће бити запостављен. Биће увек могућности увида у рад ових и других колектива, како би се расподељивало ни по бабу ни по стричевима. Успешна седница наставља низ полагања рачуна, онима, који су нас бирали и то и јесте централна обавеза овог тела. Једино што нас брине је умањење броја ученика, али нажалост ту смо немоћни, говорио је по завршетку седнице председник СО Владимирци Миленко Арсић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa