Инфо

7. октобар 2021.7. окт 2021.
Дерби следи: Панчево гост у Шапцу

Дерби следи: Панчево гост у Шапцу

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

Панчевци тежак испит

Југовић очекивано савладан, Динамо велики изазов. Панчевци пружили снажан отпор Војводини. Металопластика фаворит на домаћем терену
Пред старт сезоне у групи А, одмах после жреба означеној као знатно јачој, било је јасно да је Војводина први фаворит, а да ће борбу за плеј оф водити: Динамо, Металопластика, Звезда, Раднички, донекле и Нови Пазар. Свих пет тимова су квалитетни, два ће морати у плеј аут и разочарано ће завршити овај део сезоне. Шапчани су савладали Звезду, а уколико то ураде у суботу у дербију са Динамом, већ сада ће бити близу примарног циља. Распоред је хтео да од четири ривала три дочекају у Шапцу већ у првом делу, те је уз предност то и притисак како кикс не би надокнађивали ван Шапца.

Металопластика – Југовић 31:26 (19:12)
Сала Гимназије. Гледалаца: 200. Судије: Грубачки (Зрењанин) и Војводић (Нови Сад). Седмерци: МП 3 (2); Југовић 3 (2). Искључења: МП 6; Југовић 4 минута.
М‘ПЛАСТИКА: Павковић, Додић 5, Н. Миловановић 3,Ћосић, Срдановић 2, Мирковић 1, Ф. Миловановић 1, Аиди 9, Антонијевић, Иванић, Арсић 1 (12 одбрана), Цвијановић, Тодоровић 3, Брајовић 1, Миленковић 3, Мештер 2 (2).
ЈУГОВИЋ: Миловановић (8 одбрана), Кукић, Момчиловић 5, Драгољевић 3, Босанчић 1, Додер 1, Чавић, Регодић 5, Нинков 1, Савић 1, Гаћиновић, Рудић 2, Роган 2, Мирић 5 (2), Арђелан (3 одбране), Ћеран.


-Још имамо падове у игри, периоде без гола који су предуги и знам да можемо боље него против Југовића у другом полувремену. Квалитет нам не недостаје, знам то и верујем да ћемо бити бољи у наставку сезоне. Чекају нас тешке утакмице – рекао је после меча са Каћанима млади крилни играч Младен Додић.

Динамо је врло квалитетно ове сезоне и не скрива европске амбиције. Обилић није био већи проблем, а велики корак су начинили тријумфом у Београду против добре Звезде, што показује снагу, једнако као и неизвестан меч против Војводине, одлучен тек у финишу у корист шампиона.

Панчево предводи искусни тренер Ненад Краљевски, у саставу је некадашњи играч Металопластике



Остојић на позицији организатора игре. Дистол, Павловић и Продановић су снаге од раније познате из Динама. Велика снага су крила Костадиновић и Перовић, док Павловић и Радовић користе сваки недостатак пажње на црти или у бековском кретању. Охрабрујуће у Металопластици је буђење Аидија и континуитет добрих игара младих играча, као и повратак Брајовића који са Мештером доприноси искуству бековске линије.

У последња два меча у лиги, Металопластика је два пута победила Динамо. После овог дуела следи гостовање у Крагујевцу.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa