Инфо

7. октобар 2021.7. окт 2021.
Љ. Ивковић (фото: С.С.)

Љ. Ивковић (фото: С.С.)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Пауза на максимуму

Максималан учинак пред краћу паузу. Игра против Звезде није била на нивоу претходних. Пауза испуњена јачим тренинзима. Следи дерби у Аранђеловцу у среду
Није Медицинар импресионирао против Црвене Звезде и како и сами истичу у табору Шапчанки, једино позитиван је резултат, међутим, нема замерки на учинак после четири одиграна кола. Распоред је на почетку био повољан за „тегет – беле“, но требало је планиране тријумфе и остварити. Изабранице Сандре Колаковић су то успеле и упркос не баш најбољој игри против Београђанки, паузу чекају задовољне, већ размишљајући о Бекаменту.

-Нисмо против Звезде испоштовале договор из свлачионице, имали смо много грешака и то нам се не сме поновити. На другој страни важно је да имамо самопоуздање и да не паничимо када не иде добро, већ нађемо начин да предност у квалитету претворимо у бодове. Меч у Аранђеловцу је увек велики изазов и прилика да се против јаких покажемо и искажемо квалитет за плеј оф борбу – истиче Александра Крстић.
Медицинар је искуснији у односу на претходну сезону, посебно на бековским позицијама је више опција, но још је у питању млад тим код кога су осцилације неизбежне, али се могу умањити само напорним радом.

Медицинар – Ц. Звезда 31:29 (15:13)
Сала Гимназије. Гледалаца: 400. Судије: Ненадић (Младеновац) и Стефановић (Земун). Седмерци: Медицинар 6 (4); Ц. Звезда 4 (3). Искључења: Медицинар 8; ЦЗ 8 минута.
МЕДИЦИНАР: Обреновић 3, Којић 1, Радукић 3, Нинковић (7 одбрана), Томковић 5 (2), Цвејић (4 одбране), Кажић, Цветиновић, Крстић 7 (2), Ракић 1, Цвијановић 4, Ивковић 6, Глишић (1 одбрана).
Ц. ЗВЕЗДА: Шашић 2, Петковић 3, Момчиловић, Ристић 2, Ђурковић 5, Ћорић, И. Крћа, Јелић (9 одбрана), А. Крћа (2 одбране), Ердељановић, Митић 4, Гучић 10 (3), Кострешевић 1, Андрић, Протић 2.


-Победа јест суштина, али не смемо да занемаримо када се уоче недостаци у игри и да то замаскирамо позитивним исходом. Имали смо улогу фаворита, а онда је која одбрана мање голмана могла да нам направи проблем без потребе. Задовољна сам наравно учинком од старта сезоне, али морамо много да радимо и паузу од утакмица ћемо користити за интензивнији тренинг и рад, не само за Бекамент, већ и наредне дуеле. Потенцијал је велики код нас, морамо да нађемо начин да га максимално искористимо – изјавила је тренер Сандра Колаковић.

Бекамент добро познају придошлице у Шабац, Томковић и Цвијановић, али у екипи Саше Бошковића још су: Качаревић, Рајовић, Гаровић, Петровић, Агатуновић и свакако су фаворити пред дерби.
Само Јагодина и Медицинар имају максималан учинак после четири кола, међусобни дуел их очекује у осмом колу, у Шапцу, а пре њега Медицинар 13.10 гостује Бекаменту, потом 16. или 17. дочекује Војводину која је тренутно без бодова, да би последњи дуел пред Јагодину играла против вицешампиона у Крагујевцу.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa