Инфо

27. октобар 2011.27. окт 2011.
ЈУЧЕ ОДРЖАН САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА

ШАНСА ЗА НЕЗАПОСЛЕНЕ

У Хали спортова “Зорка“ у Шапцу, прошле среде одржан Сајам запошљавања. На располагању било преко 200 радних места
У Шапцу је јуче одржан други овогодишњи Сајам запошљавања. Специфичан вид посредовања између незапослених лица и послодаваца који су исказали потребе за радницима одређених занимања, привукао је у Халу спортова “Зорка“ велики број наших суграђана.
-Циљ сајма је да се незапосленим лицима помогне да остваре непосредни контак са што више послодаваца и на тај начин добију шансу да се запосле, а послодавцима пружа прилику да се упознају са потенцијалним кадровима и одаберу најадекватније. Данас је овде преко 30 послодаваца, а у оптицају је преко 200 радних места. Послодавац са највећим бројем исказаних слободних радних места је и овог пута, је фирма Весковини груп, СБЕ Србија, која планира да у својим погонима запосли још 50 радника. Новина на овом сајму је учешће Војске Србије, са потражњом већег броја војника по уговору различитих специјалности ““ рекао је директор Филијале за запошљавање Шабац Бранко Филиповић.
На Сајму су учествовали послодавци који припадају различитим областима рада, од машинске, металске, грађевинске, технолошке, саобраћајне, до трговине, ветерине, администрације.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa