Инфо

27. октобар 2011.27. окт 2011.
НОВО ИЗВОРИШТЕ

У ПРЊАВОРУ КАО У ШАПЦУ

Прошле среде у Прњавору је пуштено у рад ново извориште којим ће прикључак на водоводну мрежу бити омогућен за десет хиљада житеља овог дела Мчаве. Овим је завршена прва фаза изградње чија је вредност око милион евра обезбеђених из средстава Републичке дирекције за воде и буџета Града Шапца. Првих седамдесетдва потрошача у Прњавору, Дом културе, и основна школа данас су добили здраву , бактериолошки и хемијски исправну воду.
Отварању изворишта, присуствовали су између осталих и градоначелник Шапца Милош Милошевић који је и овом приликом поновио да су инвестиције попут ове у складу са политиком коју већ годинама у назад води шабачка Градска управа. Идеја водиља те политике је управо, равномерни развој како градског тако и сеоског подручја. Док је директор Дирекције за пољопривреду Предраг Срдановић, напоменуо да је прикључење на градски водовод досањани сан за све Прњаворце.
Радови на изворишту у Прњавору почели су пре скоро деценију. Завршетком ове вредне инвестиције, сем житеља овог мачванског села, могућност прикључка на водоводну мрежу омогућена је и становницима локлних месних заједница, што би у овом тренутку значило око десет хиљада потрошача.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa