Инфо

9. децембар 2021.9. дец 2021.
Фото: РК Металопластика, изванредни Арсић Дарко

Фото: РК Металопластика, изванредни Арсић Дарко

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА

Плеј оф уигравање

Металопластика је освојила бод или изгубила, то је већ питање за оптимисту/песимисту, у сваком случају дерби беше добар и подела бодова је можда и најреалнија, само што би се вероватно гости радовали да није на голу Металопластике било невероватног Арсића. Колико је био добар говори број одбрана крај његовог имена. Меч није имао резултатски значај, те је и он као и онај против Обилића за два викенда добра прилика за уигравање.

М‘пластика – Раднички (КГ) 26:26 (12:15)
Сала Гимназије. Гледалаца: 200. Судије: Мошорински (НС) и Панџић (Зр). Седмерци: МП 4 (2); Раднички 4 (1). Искључења: МП 8; Раднички 4 минута.
М‘ПЛАСТИКА: Павковић, Додић 1, Јевтић 2, Н. Миловановић 4, Срдановић 4 (1), Ф. Миловановић, Аиди, Иванић, Арсић (24 одбр.), Терзић, Цвијановић, Тодоровић 3 , Брајовић 5 (1), Миленковић 2, Мештер 2.
РАДНИЧКИ (КГ): Тубић 4, Продановић 1, Давидовић, Мутавџић, Добросављевић, Касаловић 1, Д. Петровић (2 одбране), Баруџић 10, Кнежевић 2, Утвић 5, Стевановић, Л. Ђерић 1, Станојев 3, Маљевић, П. Петровић, Златановић (9 одбрана).


-Раднички је одличан тим, игра све боље и не само да ће бити у плеј офу, него и тамо може много више од само учешћа. Ми смо платили цех лошег уласка у меч и то је оно што не сме да нам се понови, тај недостатак жеље. Сигурно да већ мислимо о плеј офу, али до њега нас очекују још једна првенствена утакмица, две на Свесрпском купу 22. и 23. децембра и ту морамо бити на нивоу – истакао је Миодраг Кажић, тренер Шапчана.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa