Инфо

9. децембар 2021.9. дец 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Потврда да предузетнички дух није питање пола

Женска снага и упорност не познају границе

-Младе девојке треба да буду самосталне и имају економску независност. Ако у томе успеју, све остало је могуће. То је оно чему треба да стреме. Не треба да чекају да ли ће им неко нешто поклонити, или да зависе од других - истакла је као суштину Марија (Слађана) Симић самостална предузетница, и власница аутоперионице из Шапца пре тачно годину дана за наш лист током разговора који је објављен 12.11. 2020. године под називом “Предузетнички дух није питање пола”.

Годину дана касније наша саговорница је због обима посла отворила још једну аутоперионицу у граду и како истиче, поново је до изражаја дошао њен темперамент и предузетнички дух, али и жеља за самосталношћу.

- Верујем да су сви препознали квалитет нашег рада и то да смо увек ту за клијенте. Радимо професионално, одговорно и то се цени. Ово је био логичан след догађаја, али и моја велика жеља. Надам се да ће нова перионица у Краља Милутина успешно пословати - каже Слађана и напомиње да ће знање, искуство које поседује бити од значаја у даљем пословању.

Ако јој околности буду дозволиле наставиће свој предузетнички пут и ангажовати више младих девојака како би још једном доказала да женска снага и упорност не познају границе.
М. Ж.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa