Инфо

10. новембар 2011.10. нов 2011.
ШАБАЧКО ПОЗОРИШТЕ

ЗАВРШЕНА ТРИЛОГИЈА

Прошле суботе премијерно приказан трећи део аматерског филма „Сеоске приче ““ Зрели плодови“. Публика овацијама поздравила глумце. Нови планови редитеља и сценаристе Душана Симића
Пред препуном салом Шабачког позоришта, где није било места ни за стајање, четрдесетак глумаца поклонило се уз овације и аплауз. Прича о свакодневном животу мишарских сељака, добрим и лошим тренутцима, уз низ перипетија, сцена које изазивају смех и сузе, привела се крају.
Прича која је почела 2009. године са седамнаест глумаца наоружаних идејом, ентузијазмом и вољом за рад сваког лета неуморно је радила на остварењу свога сна. Желећи да очувају село и сопствене корене испричали су причу о Боси, Дари, Живки, Радовану, Петрашину и многим другима. Кроз три дела овога филма прошло је седамдесетак глумаца, како чланова Аматерског позоришта „Вожд“ Мишар тако и њихових школских другова и пријатеља. Волонтерски, без динара надокнаде, на високој температури и хладном јесењем времену, неуморно се радило.
Захвалност својим колегама глумцима, пре пројекције филма, изразио је Душан Симић, редитељ и сценариста, покретачка снага целог пројекта.
- После монтаже и након погледаних кадрова веома сам задовољан и неизмерно захвалан мојим колегама, глумцима, који су ставили на страну своје обавезе и одвојили време да снимају, да трпе Душана Симића. Хвала вам много јер без вас овај филм не би био филм. Оно што је Душан написао на папиру ви сте пренели на платно.
Аплаузи током појединих сцена, одушевљени повици и смех били су само потврда рада ових упорних младих људи који су све о филму научили снимајући га. Другарство, пријатељство уз поштовање и уважавање ову екипу ентузијаста довели су до остварења свога сна.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa