Инфо

10. новембар 2011.10. нов 2011.
У КАРАЂОРЂЕВОЈ ПРЕСТОНИЦИ, ТОПОЛИ, ОДРЖАН ИЗБОР ЗА МИСС 48. ОПЛЕНАЧКЕ БЕРБЕ ГРОЖЂА ПОД ПОКРОВИТЕЉСТВОМ СО ТОПОЛА

АЛЕКСАНДРА НАЈЛЕПША

У конкуренцији десет финалисткиња из готово свих крајева Србије, титулу, ленту, круну и награде у вредности од 5.000,00 евра у родни Пожаревац, понела Александра Докнић (17)
У Тополи, Карађорђевој престоници, тих октобарских дана, у време бербе, сва дешавања су била у духу традиције и народних обичаја, на далеко се ширио мирис свадбарског купуса, грожђа, вина, а све то зачињено лепотом. Круна свих вишедневних дешавања, које је окупило преко 150.000 људи, свакако је избор за Мисс опленачке бербе. Избор је отворио председник општине Топола господин Драган Јовановић.
Организатор избора за Мисс 48. опленачке бербе, је реномирана Агенција „Фаворит“, из Аранђеловца, и продуцент Горан Ковачевић. Пред жиријем и публиком су дефиловале и представиле се: Снежана Јовичић, Младеновац, Весна Марковић, Београд, Александра Докнић, Пожаревац, Јелена Миловановић, Ваљево, Мирјана Мима Васић, Чачак, Мирјана Марковић, Чачак, Невена Филиповић, Крагујевац, Невена Марковић, Крагујевац, Николина Бркић, Крагујевац и Ана Урошевић, Аранђеловац. Еминентни жири од девет чланова састављен од естрадних уметника, туристичких радника, некадашњих мисица, привредника, представника медија и других јавних личности једногласно је донео одлуке. За Мисс 48. опленачке бербе проглашена је Александра Докнић из Пожаревца, прва пратиља је Јелена Миловановић - Ваљево, друга пратиља Мирјана Мима Васић - Чачак. Специјалне награде, Богиња вина Србије, Невена Марковић - Крагујевац, добила је 7 дана у Грчкој, дар Креативног тима Петковић из Пожаревца, ленту „Најлепши осмех Србије“ и „Топ модел опленачке бербе“ добила је Невена Филиповић - Крагујевац, Мисс шарма, Весна Марковић - Београд.
У публици је поред многих јавних личности била присутна и бодрила финалисткиње Ивана Ацић, која је понела ленту најлепше на избору за “Мисс моравске ноћи 2011“ у Свилајнцу.










Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa