Инфо

7. април 2022.7. апр 2022.
Фото: Галеб

Фото: Галеб

ПРОЈЕКАТ ЛИДЕРИ ГЕНЕРАЦИЈЕ

Прво плаћено запослење у компанији Галеб

Компанија Галеб организује пројекат запошљавања Лидери генерације намењен студентима завршних година виших школа и факултета, без радног искуства. Кандидатима нудимо плаћено запослење у трајању од 6 месеци, уз појединачан рад са стручним ментором током читавог трајања пројекта. Након истека периода од 6 месеци, најбољима нудимо могућност да остану у нашој компанији и наставе са развојем у областима које их интересују.

Пројекат подразумева пролазак кроз 5 кругова селекције:
1) Слање биографије
2) Онлине тестирање
3) Разговор са ХР-ом
4) Студија случаја у тиму
5) Разговор са директором компаније

Пријаве за пројекат су отворене до 10. априла и можете их пронаћи на сајту: lidergeneracije.rs/konkurs, а само запослење почиње 15. јула.

Будуће колеге имају могућност да у мноштву сектора одаберу онај у коме желе да започну своју каријеру, а након 3 месеца имају прилику да промене позицију или сектор уколико се у првобитном нису пронашли.

Сектори у којима се кандидати могу опробати су: продаја, финансије, маркетинг, дизајн, ХР, ИТ, производња, логистика, набавка, контрола квалитета, техничка припрема, развој, инжењеринг, техничка подршка, ПР.

О самом пројекту детаљније се можете упознати на сајту лидеригенерације.рс или Инстаграм профилу @lidergeneracije, а са компанијом Галеб на сајту galeb.com и Инстаграм профилу @galeb_group.
На теби је само да желиш да полетиш са нама!

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa