Инфо

1. децембар 2011.1. дец 2011.
“МУЗИЧКИ ЦЕНТАР НИШ“ ЈЕ И ОВЕ ГОДИНЕ БИО ОРГАНИЗАТОР И ГЕНЕРАЛНИ ПОКРОВИТЕЉ ИЗБОРА ЗА МИС

НИНА “МИС ЕСТРАДЕ ““ НИШ 2011“

Од једанаест девојака које су биле у конкуренцији за најлепшу је проглашена Нина Аранђеловић (18) из Ниша
На овогодишњем избору у Нишу, публици и жирију су се представиле Јелена Миловановић Ваљево, Лидија Мијаиловић Лесковац, Сандра Димитријевић Ниш, Анђела Антић Власотинце, Санела Грбовић Блаце, Ана Стојановић Ниш, Невена Шимшић Ужице, Милица Спасић Ниш, Милијана Мијовић Топола, Марина Милошевић Прокупље и Нина Аранђеловић Ниш.
На основу гласова жирија за “Мис естраде ““ Ниш 2011“ је проглашена Нина Аранђеловић, прва пратиља Марина Милошевић, друга пратиља Милијана Мијовић, Мис фотогеничности Милица Спасић, Мис шарма Невена Шимшић, Мис Холивуда Ана Стојановић, Мис публике Санела Грбовић, топ модел Анђела Антић, заштитно лице Брос аута Сандра Димитријевић.
Туристичка агенција “Нитурс“ је победници доделила аранжман за две особе десет дана у Несебар у Бугарској. Травел агенција “Аеротурс Ниш“ Лидија Станковић, два путовања за две девојке у Грчку прва и друга пратиља. Гуо Џиао власник кинеског тржног центра “Нови век“ у Нишу је доделио три награде, Наиссус цомпани Бојан Станисављевић је поклонио два путовања у Словенију. Брос ауто аранжман десет дана на Копаонику за заштитно лице.
У паузи док је жири сабирао гласове унија занатлија и предузетника Региона Јужне Србије је доделила златне плакете и награде за најуспешније фирме Региона које је уручио председник уније Срећко Докић.
Продуцент Саша Миладиновић, познати менаџер и новинар из Ниша поздрављајући све присутне, и честитајући награђеним девојкама најавио је велики сајам лепоте, који ће се одржати 16. децембра на избору за “Мис јабланичког региона“ у Лесковцу.
У међувремену, победница Нина Аранђеловић се окитила још једном лентом “Мис осмеха“ на избору за “Топ модел Европе“ одржаном овог викенда у Риму.
Овогодишњи избор за Мис је у слици овековечио студио “Фотовидео Бата“. Ресторан “Липов лад“ у насељу Дуваниште, показао се као добар домаћин ове вечери.
За музички део програма био је задужен “Бест бенд“ из Лесковца, шеф бенда Славиша Станисављевић Бели и Миленко Живковић.
Водитељ програма био је Озрен Рашић, новинар Радио Београда.
Пријатељ и сарадник овогодишњег избора била је продукција “Белпос“ из Шапца.







Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa