Инфо

15. децембар 2011.15. дец 2011.
ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОПШТИНЕ ВЛАДИМИРЦИ

ГОДИНА БЕРИЋЕТА

Дан када су 11. децембра 2011. године добили статус варошице, обележен жељом локалне самоуправе даном општине, са жељом да се избегне политички предзнак. У присуству начелника Мачванског округа Светомора Вешића и општина Коцељева и Богатић свечану седницу је отворио председник СО Миленко Арсић а председник Владица Марковић подсетио на обећања и испуњено у периоду између две светковине.
- Протекла година донела нам је почетак радова на спортско рекреативном пливачком центру, километрима путева и бројним новинама, који годину чине берићетном. Овом приликом свим житељима честитам овај датум и желим да нам и наредна година буде берићетна попут ове, задовољан је био Марковић.
У свечаном делу подељена су признања најбољима, фабрици “ПРОЏЕТИ“ која запошљава 400 радника, руднику “ТОП КАЛС“ из Јазовника и професору Марку Тодоровићу који је рођен у Трбушцу. Награђени су и најбољи ученици Милан Миловановић ОШ “Жика Поповић“, Кристина Арнаутовић ОШ “Јован Цвијић“ и Немања Крстић из Посавотамнавске средње школе.
- Ово признање ће ми значити много, а жеља ми је да се по завршетку школовања вратим у Владимирце, и знање пренесем на млађе генерације, говорио је Милан Миловановић.
У име награђених обратио се и професор Тодоровић, који је изразио жељу да ови простори постану на светској карти значајна места, попут његовог Трбушца што је у једној посети Бразилу устврдио.
Уз пригодан културно уметнички програм, завршена је протеклог понедељка ова скромна свечаност примерена времену.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa