Инфо

18. август 2022.18. авг 2022.
И. Ћосић и В. Матић (фото: РК Металопластика)

И. Ћосић и В. Матић (фото: РК Металопластика)

РУКОМЕТ: РК МЕТАЛОПЛАСТИКА ЕЛИКСИР

Интензиван програм мечева

Нешто мање од месец дана дели љубитеље рукомета од старта нове сезоне у Супер лиги за рукометаше, а шабачка Металопластика Еликсир је на половини припремног периода и већ је започела серију одигравања припремних дуела. Први противник била је Лозница, нови члан Супер Б лиге, међутим овај меч и убедљива победа 53:22 нису реалан показатељ урађеног и прецизнију слику даће предстојећи јаки дуели.

У петак и суботу, 19. и 20. августа Металопластика наступа на припремном турниру у румунском Темишвару који Политехника организује у част 75 година постојања. Ривал у полуфиналу је Турда, док се у другом састају Политехника и Скопље. Победници играју у финалу у недељу од 13 сати, а поражени дуел за треће место у 11 часова.

Нови пријатељски меч је заказан већ за петак 16. август када ће у хали „Зорка“ од 18 часова, дуел одиграти можда и два највећа клуба у Србији, Металопластика и зрењаниснки Пролетер, да би дан касније, на истом месту, од 12 сати „плави“ дочекали Слободу из Тузле.

Прва три дана септембра ће бити можда и генерална проба за старт шампионата у којем „пластичари“ имају велике амбиције. У поменутом периоду Шапчани наступају на турниру у Високом (БиХ), „Меморијал Едем Едо Сирчо“ где наступају четири екипе, али је предвиђен лигашки систем, односно утакмице против: Осијека (1. септембар), домаће Босне (2. септембра) и познаника из прве сезоне Регионалне лиге, Извиђачем из Љубушког (3. септембар).

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa