Инфо

6. октобар 2022.6. окт 2022.
localpress.org.rs/

localpress.org.rs/

Двадесетседма Скупштина ПУ “Локал прес“

Марија Обреновић, председница Управног одбора

Двадесетседма Скупштина ПУ “Локал прес“ одржана у Врњачкој Бањи 29. и 30. септембра окупила је преко шездесет учесника, представника локалних медија.

Тема овогодишње Скупштине је била транзиција традиционалних медија у дигиталном добу. На њој су учесници имали прилику да размене искуства и разговарају о актуелним проблемима у медијској свери, да се информишу о пројектним активностима и резултатима које је Удружење постигло у протекле четири године.

Овогодишња Скупштина је била изборна.Чланице су изабрале нови Управни одбор који ће у наредне четири године имати прилику да заступа интересе локалних медија удружених у Пословно удружење асоцијације локалних и независних медија “Локал прес“.

Нови Управни одбор чине: Марија Обреновић /Прессек, Крагујевац/, Тања Трифковић /Глас Подриња, Шабац/, Надежда Тошић /Ужицемедиа, Ужице/, Владимир Малешић /Телевизија Форум, Пријепоље/, Љиљана Стојановић /Југпресс, Лесковац/ и Драган Ђорђевић /Сремске новине, Сремска Митровица/.
Одржавање Двадесетседме Скупштине ПУ “Локал прес“ омогућено је кроз активности пројекта “Јачање капацитета локалних медија” који је подржан од стране National Endowment for Democracy (NED).
localpress.org.rs/

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa