Инфо

22. децембар 2011.22. дец 2011.
ШАБАЧКИ ПАРКИНГ МЕЂУ НАЈУСПЕШНИЈИМ ЈАВНИМ ПРЕДУЗЕЋИМА У СРБИЈИ

ВЕЛИКА ЈЕ ЧАСТ БИТИ МЕЂУ ТОП 100

Према недавно објављеним листама најуспешнијих предузећа у Србији угледног часописа “Бизнис и финансије“, у категорији Топ 100 Јавних предузећа, шабачко ЈКП “Паркинг“ , као једини представник Града Шапца, нашло се на педесетом месту. Када је реч о истом пољу деловања, “Паркинг ““ Шабац“, по оствареној добити у претходном периоду је одмах иза београдског, новосадског и нишког паркинг система
Били смо пријатно изненађени када смо сазнали да се налазимо на једној оваквој листи. Наиме, у публикацији “ТОП 2010/2011“, часописа “Бизнис и финансије“, представљено је пословање и биланс предузећа у Србији по добити, активи, пословном приходу и капиталу. Између осталих, једна листа је обухватила и сва јавна предузећа по добити. На њој смо четврти у оквиру нашег поља деловања и педесети у укупном пласману. Сматрам да је ово једно велико признање за наш колектив, али и за сам Град, јер смо једино јавно предузеће које је на овој листи одбранило част Шапца ““ каже директор ЈКП “Паркинг ““ Шабац“ Драган Нинковић.
О коликом је успеху реч, говори податак да су се на поменутој листи нашла гигантска предузеће попут ПТТ, ЕПС, Србија шуме, али и чињеница, да је ЈКП “Паркинг-Шабац“, у оквиру своје делатности на високом четвртом месту. Одмах иза фирми из Београда, Новог Сада и Ниша.
- Испред нас је “Паркинг ““ Београд“, који има преко двадесет хиљада паркинг места, гараже, терминале, односно, много веће надлежности. По тој логици за њима следе паркинг системи Новог Сада и Ниша. Ми смо четврти, каже Нинковић и објашњава, да анализа саме добити не мора увек бити једино мерило.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa