Инфо

10. новембар 2022.10. нов 2022.
Важно искуство у А лиги: ВК Сава

Важно искуство у А лиги: ВК Сава

ВАТЕРПОЛО: ПРВА А ЛИГА

Јаки ривали у низу

Сава је најмлађа, најнеискуснија екипа у Првој А лиги, а на старту, као што је није миловао жреб, тако је не штеде и повреде, те овај учинак после три кола није жељен, но јесте био реалан. Београд је значајно искуснији и квалитетнији и од комплетне Саве. Када се супростстави млад и десеткован тим, без капитена Филипа Новаковића и још неколицине играча, исход је једини могућ, убедљив пораз.

Сава – Београд 5:17 (0:4, 2:5, 1:5, 2:3)
Градски базен. Судије: Нишавић и Ђорђевић. Искључења: Сава 9, Београд 15. Петерци: Сава 2 (2), Београд 3 (2)
САВА: Мијаиловић, Урошевић, Мичановић 1, Мићић, Давдовић, Пантелић 2, Здравковић, Лукић 1, Михаиловић,Лазић 1, Јанковић, Васић, Гошић, Јездимировић.
БЕОГРАД: Васовић, Бероња, Милићевић 1, Жутић, Ичагић, Мартиновић 1, Кесић 3, Д.Александров 2, М.Александров, Ивановић 2, вуксановић 1, Ивановић 1, Узелац, Стјепановић 4.


Жребање такмичарских бројева није екипи Мирослава Мандића донело срећу и сезону како су започели дуелима против најјачих, сада је и настављају, јер ће поново морати на мегдан доскорашњем суперлигашу, екипи Земуна. Они су у борби за Супер лигу. У великом дербију су поражени од Старог града и вероватно да су већ уписали бодове против Шапчана. Јовић, Ковачевић, Јапунџић су међу водећим играчима Лиге.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa