Инфо

24. новембар 2022.24. нов 2022.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

У ШАПЦУ ПОТПИСАНО 75 УГОВОРА О СУФИНАНСИРАЊУ ЕНЕРГЕТСКЕ ЕФИКАСНОСТИ

Од скепсе до задовољства

Велико ми је задовољство што сам у име Града Шапца потписао 75 уговора. Овај пројекат подразумева замену старе столарије, уградњу котлова и топлотних пумпи. Од тога, 62 уговора је за замену старе столарије, 8 за уградњу котлова и 5 за уградњу топлотних пумпи, истакао је Кнежевић
У Градској кући у уторак су потписани тројни уговори о суфинансирању мера енергетске ефикасности. У име Града Шапца уговоре је потписао заменик градоначелника Блажа Кнежевић са грађанима и извођачима радова.

- Велико ми је задовољство што сам у име Града Шапца потписао 75 уговора. Овај пројекат подразумева замену старе столарије, уградњу котлова и топлотних пумпи. Од тога, 62 уговора је за замену старе столарије, 8 за уградњу котлова и 5 за уградњу топлотних пумпи, истакао је Кнежевић.

Подсећамо да је у питању заједнички пројекат Министарства рударства и енергетике и Града Шапца, који су издвојили по 5 милиона динара. Извођачи су у обавези да заврше радове до марта 2023. године.

Фото: Глас Подриња


- Веома сам задовољан одзивом грађана. Град Шабац ће и у наредном периоду финансирати овакве пројекте, додао је Кнежевић.

Извођачи су у обавези да заврше радове до марта 2023. године. Град Шабац ће и у наредном периоду финансирати овакве пројекте


Наш суграђанин Рајко Мићић, каже да је презадовољан.

- У почетку сам био скептичан, али када су ме позвали из Градске управе, био сам пријатно изненађен. Аплицирао сам за топлотну пумпу ваздух-вода и сада сам у могућности да трајно решим проблем грејања породичног дома.
М.Ф.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa