Инфо

29. март 2012.29. мар 2012.
ВРАТИЛО СЕ ВРЕМЕ ЗАНАТА

МАЈСТОР САША ЖАБАЉАЦ

У Јеленчи живи и по васцелом простору шабачком ради водоинсталатер и керамичар Саша Жабаљац, који је умеће овог заната научио од предака и трећа је генерација.
- Све је почело од деде Петра Филиповића, потом је палицу преузео отац Љубиша а сада ја настављам у послу који волим и који има будућност, у то сам убеђен.
Ову сезону на почетку обележиле су силне хаварије, тако да је попуцалих купатила и сличног било на претек, тако да се не диже глава од посла, каже овај млади човек од 33 године који је 15 у занату. Квадратни метар рада наплаћује седам до десет евра а у купатилима и осталим просторијама интервенцију на водном месту око 30 евра.
- Ја сам задовољан овим занатом, живимо скромно и волео бих да и млађи наставе мојим стопама. Имам ћерке Сузану и Марију и синове Марка и Вука, где Вук показује изузетно интересовање и бићу срећан ако се традиција настави, говори задовољни Жабаљац.
И муштерије су задовољне попут Сретена Петровића из Јеленче где ради сваки посао. Рад и то квалитетан је препорука.
- Презадовољан сам и ту речи нема, а мислим да тако размишљају и остали. У мојој кући ради све, јер је и коректан и велики зналац, тврди Петровић.
Па ако вам затреба умеће мајстор Саше изволите уверите се у мишљење других, јер зналци тврде добар мајстор никад није скуп.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa