Инфо

5. април 2012.5. апр 2012.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ГРУПА “ЗАПАД“

ВАЖНИ СУ БОДОВИ

ШАБАЦ: ФК „МАЧВА“: ФК “ПОЛЕТ“(Љубић) 2:1 (2:0)
Успешно је савладана још једна препрека на путу до Друге лиге. Традиционално чврста екипа ФК“Полет“ савладана је после много мука са 2:1. ФК “Мачва“ је добро отворила утакмицу, већ у 5.минуту је сигурним ударцем Живановића повела са 1:0. Гости су после тога имали “зицер“ али је шутеве из слободног ударца и Арсенијевића из непосредне близине голман Степандић изванредно одбранио. Затим је Гемовић, лопту сервирану од овог пролећа веома доброг Пејовића рутински спровео у мрежу. Пред крај првог полувремена Вукмир је имао шансу да постигне и трећи гол за ФК“Мачву“ и утакмицу уведе у сигурну завршницу, али је промашио читав гол и то као да је дало крила гостима.
После погрешне процене Ристивојевића, који је главом враћао лопту Степандићу, пре њега лопту је сустигао шпиц гостију Арсенијевић, али га је Степандић срушио, лопта се докотрљала до гол линије са које ју је избацио зачетник акције Ристивојевић. Уместо да досуди казнени ударац за госте и додели црвени каратон Степандићу, судија је показао да се игра настави. И тек тада улази у проблеме, па почетком другог полувремена, прекршај Ђукановића “увлачи“ у казнени простор и гости из пенала смањују на 2:1.
До краја утакмица водила се равноправна битка, све до 75.минута када је Вукмир оправдано искључен а ФК “Мачва“ је са 10 играча успела да сачува три бода.
Укупни утисак умањио је судија Николић, који је објективно помогао ФК“Мачва“, али увлачењем у компензације упадао је из грешке у грешку и заслужено добио слабу оцену од делегата Перендић Жељка.
Следеће суботе ФК“Мачва“ гостује екипи која се бори за опстанак “ФК“Јединству(Уб). Све осим победе ФК “Мачве“ представљало би велико изненађење.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa