Инфо

3. мај 2012.3. мај 2012.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ГРУПА “ЗАПАД“

КОНАЧНО НА ЧЕЛУ

ФК „МАЧВА“ - ФК “РАДНИЧКИ-СТОБЕКС“ 2:0 (0:0)
Шабац, 29.04.2012.године. Стадион ФК „Мачва“ Гледалаца 700. Главни судија: Ђоковић Марко (Чачак). Помоћне судије: Лукић Биљана (Дивци) и Миловановић Влада (Словац). Стрелци: 1:0 у 48. минуту Вукмир; 2:0 у 78. минуту Милисављевић. Жути картони: Ристивојевић у 22 .минуту, Ђукановић у 44. минуту, Б.Живановић у 70. минуту и Гемовић у 88. минуту (ФК “Мачва“); Трифковић у 53. минуту, Ђурић у 66. минуту (ФК “Раднички-Стобекс“).
ФК “Мачва“: Степандић ““ Пејовић, Ђукановић, А. Радовановић, Ристивојевић (од 79. минута Лазић) - И. Радовановић, Зарић, Вукмир (од 84. минута Гемовић). Б. Живановић (од 71. минута Н. Живановић), Милисављевић, Милутиновић.
ФК “Раднички“: Ружић, Трифковић, Спасеновић (од 12. минута Ђурић), Јевтић, Андрић, Дишић, Мијаиловић, Ковачевић (од 84.минута Матић), Костић (од 85. минута Радовић), Максимовић, Милетић.
После 23 одиграна кола ФК“Мачва“ је заузела прво место на табели. Од овог кола сви остали сустижу Шапчане.
Комшије из Клубаца су побеђени рутинском игром у којој је створено доста шанси, али је тек у другом полувремену Вукмир изванредним ударцем са ивице казненог простора начео гол гостију, да би Милисављевић из соло-продора потврдио победу ФК“Мачве“.
Ваш извештач је ФК“Раднички-Стобекс“ ове сезоне гледао трећи пут и утисак је да је у недељу против ФК“Мачве“ пружио најбољу игру, али ни то није било довољно да постигне макар један гол. Ипак је овде била у питању разлика у квалитету, као и уосталом у целој лиги. Ово мишљење се доказује и чињеницом да ни главни конкуренти ФК“Мачве“ нису успели да победе у Убу и Пожеги. Две најслабије екипе у овој лиги су остале непоражене у дуелима са три најбоље екипе у лиги. Да је реч о енглеској Првој лиги рекли би да је реч о квалитету, у овом случају то је обрнуто.
Све у свему: сад или ко зна кад.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa