Инфо

10. мај 2012.10. мај 2012.
БАЗЕН У ШАПЦУ

ПОЧИЊЕ СА РАДОМ У СЕПТЕМБРУ

Како је најавио градоначелник Шапца Милош Милошевић, радови на реконструкцији и доградњи затвореног базена би требало да буду завршени почетком нове школске године. Досадашња закашњења проузрокована лошим временским условима и непредвиђеним проблемима на терену
Пре нешто мање од годину дана започели су радови на реконструкцији, адаптацији и доградњи некадашњег „Зоркиног“ затвореног базена. Планом је предвиђено да објекат обухвата површину од 4.050 квм. Стара базенска шкољка од 700 метара биће детаљно реконструисана, док ће до ње бити изграђен нови мањи базен намењен обуци непливача од 300 квм. Поред базена, комплекс подразумева свлачионице за 500 посетилаца, трибине на које ће моћи да се смести исти број особа, теретану, спа центар, сунчалиште са кафеом.
Окончање инвестиције вредне 250 милиона динара, за коју су средства обезбеђена у једнаким износима из градског и републичког буџета до сада је неколико пута одлагано. Како је истакао градоначелник Шапца Милош Милошевић приликом посете градилишту прошлог четвртка, поменута закашњења проузрокована су непредвиђеним тешкоћама, али за сада је сасвим реално очекивати да ће комплекс почети са радом са почетком нове школске године, односно 1. септембра.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa