Инфо

28. јун 2012.28. јун 2012.
ШАПЧАНИ НА ЈУБИЛЕЈУ “ВЕСКОВИНИ ГРУПЕ“

ПЕТ ДЕЦЕНИЈА ПОСТОЈАЊА

Градоначелник Шапца Милош Милошевић са сарадницима присуствовао обележавању 50. годишњице постојања “Весковини групе“
На позив Федерика Весковинија, сувласника италијанске компаније “Весковини груп“, градоначелник Шапца Милош Милошевић са сарадницима, недавно је присуствовао обележавању 50. годишњице ове фирме. Скуп поводом значајног јубилеја организован је у граду Монфалконе, седишту компаније која производњом механичких делова представља значајну карику у аутомобилској индустрији.
На свечаности је посебно истакнута сарадња компаније “Весковини груп“ и Града Шапца. Том приликом, градоначелнику Шапца и управи Града упућене су похвале за посвећености и одлучности да одговори на захтев инвеститора. Градоначелник Шапца срео се и са нашим суграђанима који су на вишемесечној обуци у граду Монфалконе, припремајући се за нов почетак производње у Шапцу. Будући радници фабрике “СБЕ Србија“ пренели су градоначелнику Милошевићу своја искуства и утиске о начину организације рада у погонима “Весковини грпе“.
Подсећања ради, камен темељац за изградњу фабрике “СБЕ Србија“ у Шапцу, као саставног дела компаније “Весковини груп“, положен је половином априла, а почетак производње очекује се до краја године.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa