Инфо

28. јун 2012.28. јун 2012.
ОД 1. ЈУЛА ШКОЛА ЈАХАЊА

ЛЕТО У СЕДЛУ

На економији Средње пољопривредне школе у Шапцу, од 1. јула почеће са радом Школа јахања за децу. Обука бесплатна до септембра. Рад са одраслима планиран од 1. августа
Иако је време распуста, у шабачкој Средњој пољопривредној школи не планирају да одмарају. Наиме, већ од првог јула почиње са радом школа јахања за децу до 12 година, док ће месец дана касније, обука бити проширена и на старије. Часови ће се одржавати на простору школске економије сваког дана сем недељом за децу, а за одрасле, уторком, четвртком и суботом од 18 часова. Ако буде потребе биће уведени и ванредни термини. Школа је бесплатна до првог септембра, док ће о полазницима бринути неколико коњичких зналаца на челу троструким победником вишебоја Дражом Макевићем.
- Нисмо прецизно дефинисали узраст, јер већ са три године деца могу да се одрже у седлу, односно није превише рано да почну са јахањем. Са друге стране, никада није касно да неко крене рекреативно да се бави овим спортом, тако да ћемо буквално бити на располагању свим нашим суграђанима ““ истакао је директор Средње пољопривредне школе Предраг Савић, и објаснио да је корист од овог племенитог спорта вишеструка.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa