Инфо

12. јул 2012.12. јул 2012.

ГДЕ ОТИЋИ НА ЛЕТОВАЊЕ?

Интересовање наших суграђана за одмор у иностранству је приближно на истом нивоу као протеклог лета. Као што смо навели у прошлом броју нашег листа, Грчка је и даље најтраженија дестинација за летовање а разлика је у томе што се ове године највише траже јефтинији аранжмани како тврде представници туристичких агенција у Шапцу. Поред Грчке тражени су и аранжмани за Црну Гору.
Цена је данас веома битан фактор при одлучивању где ове године отићи на летовање. У Шапцу постоји неколико туристичких агенција које нуде разне дестинације за летовање и одмор. Цене варирају. Када је плаћање у питању на располагању су опције раних резервација, отплата на рате, плаћање чековима, плаћање путем административне забране и понуде популарно назване “последњи минут“, када се за свега стотинак евра могу добити одлично опремљени апартмани у Грчкој.
У туристичкој агенцији Сан Турс (Сун Тоурс) се слажу да је економска криза проузроковала тражњу јефтинијих дестинација. Њихови клијенти се најчешће одлучују за Грчку. Поред адекватних дестинација у овој агенцији се труде да потенцијалним клијентима изађу у сусрет и разним моделима и повољностима при плаћању омогуће одлазак на летовање.
- “Јесте криза али за летовање се некако увек скупи новац. Тешко нам је да прекинемо традицију, осећали би се некако потиштено и тужно. У Сан Турсу смо пронашли одговарајући смештај и добре услове плаћања летовања. “ ““ углас говоре чланови једне породице која ће, упркос кризи, и ове године отићи у Грчку на море.
Ипак, сви грађани су сложни да цена „диктира“ где ће ове године отићи на летовање. Услед кризе која је захватила читаву Европу сви имају исту жељу ““ прилагодити се новонасталој ситуацији на тржишту. Због тога су ове године најпопуларнији они који нуде повољне услове плаћања туристичких аранжмана у складу са могућностима клијената.
На вратима једне популарне туристичке агенције затекли смо задовољног клијента који нам у даху изговара следеће:
- “Жена, дете и ја у Сутоморе на 7 дана, не буде ми неки одмор али опет значи мало се осолити и исунчати“. У овој агенцији (реч је о Венера Турсу) кажу да њихова најповољнија понуда за четворочлану породицу износи око 450 еура док је за двоје та сума око 300 еура.
Туристичке агенције се труде да привуку купце и обезбеде што више повољности, како би Шапчанима били приступачни аранжмани на мору. Однос цене и квалитета услуге никад није био повољнији, кажу нам продавци туристичких аранжмана.
Предлажемо да обавезно купите следећи број новина “Глас Подриња“ јер Вас очекује списак најповољнијих понуда (аранжмана) за летовање ове године а можда и неко право летње изненађење“¦

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa