Инфо

19. јул 2012.19. јул 2012.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ОБЕЛЕЖЕНА КРСНА СЛАВА

ПЕТРОВДАН СКРОМНО

Слава Владимираца, Свети Апостоли Петар и Павле уприличени су скромно примерено тренутку. Уз Литургију у старом храму, из који ниче импозантан нови, и бројне вернике, те челнике општине, а потом и Литије улицама до општинског здања, и поред велике врућине приступило се испред зграде општине сечењу колача пре бројним званицама.
- Скромно обележено јер време тако налаже. Истовремено само кратка пауза у пословима које смо започели, и које ћемо у то не треба сумњати завршити. Биће и нових, али већ је већи део године за нама, па је мало времена и уз оскудна средства дијапазон активности је ограничен, рекао је уз честитке житељима председник општине Владица Марковић.
Челни човек скупштине Драган Симеуновић је најавио и нове послове.
- Надамо се да ћемо створити климу за улагање, тако да очекујемо и нове индустријске потезе па и радна места, јер потенцијала има, улагачи ће имати прилику а све за бољитак грађана, рекао је Симеуновић.
По традицији славско обележје приредила је у пријатно дружење сложна дружина МЗ Владимирци, у дану, који је имао Петровданско вашарско окупљање опет примерено могућностима.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa