Инфо

2. август 2012.2. авг 2012.
ИЗГРАДЊА ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У ПРИГРАДСКИМ НАСЕЉИМА

ПОЧЕЛА ДРУГА ФАЗА РАДОВА

У оквиру пројекта изградње 80 километара водоводне мреже у приградским месним заједницама, прошлог петка почела друга фаза која обухвата изградњу 36 километара мреже до краја 2012. године
Радовима у Мајуру присуствовао је градоначелник Шапца Милош Милошевић и за наредну годину најавио изградњу још 50 километара водоводне мреже, као резултат сарадње са немачком развојном КфЊ банком.
- Тако ће све улице у приградским месним заједницама и у деловима градских месних заједница преко обилазног пута, имати изграђену водоводну мрежу. То је значајан показатељ квалитета живота. Радови истовремено почињу у Мајуру (улица Немањина), Касарским ливадама (Далматинска) и Поцерском Причиновићу (Роберта Толингера). Посао је поверен београдској „Пројектомонтажи“ али су ангажовани и градски извођачи, као подршка предузећима која се баве изградњом ове врсте објеката комуналне инфраструктуре. Осим у приградским насељима, наредне године ће, у оквиру истог пројекта, бити реконструисана водоводна мрежа у селима Штитару и Табановићу, истакао је градоначелник Шапца.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa