Инфо

9. август 2012.9. авг 2012.
УСПЕСИ ““ НАЈБОЉА ПОЗИВНИЦА ЗА 12. ТРКАЧКИ ДАН ““ НЕДЕЉА, 12. АВГУСТ 16 САТИ

ПЕХАР ХИПОДРОМА БЕОГРАД СТИГАО У ШАБАЦ

Једанаести тркачки дан на београдском хиподрому у сезони 2012. обележили су Шапчани ““ тријумфом у две од четири трке. У Гр-И надметању, „Пехар Хиподрома Београд“, на 1.800 метара, најбржи је био Иле Де Франце (Фарљад ““ Ирревоцабле), власништво штале „Антилоп“, тренер Синиша Дудић, џокеј Жељко Илић. Син „Неопозиве“ и брат победника српског трајала 2011., пре само недељу дана славио је на шабачким коњичким свечаностима у трци „Шабачка миља“, а на београдском песку, са вишеструким шампионом Србије међу џокејима, Илићем, три дужине иза себе оставио је победника Интернационалне трке Кентисх Дреам-а (Оасис Дреам ““ Данелла), КК „Перјаник“, а чак пет дужина иза њега стигао је дерби победник 2009. Аегеан Њарнинг! Иле Де Франце, најбоље оцењени двогодац 2011, победник два „Костолца“, већ је славио на хиподрому крај Цареве ћуприје у овој сезони ““ први је био на циљу трка Вицензо (1.600 м) и Бомбардер (2.100 м).
У Шабац је стигао и пехар трке Цоунт Роберто, а заслужио га је Блацк Смоотх Јазз (Ориентате-Обиеда), власништво Илије Тадића, тренер Драган Живановић, џокеј Александар Шашић, који међу јахачима у овој сезони на песку београдског хиподрома нема премца.
Најновији успеси галопера који тренирају на шабачком хиподрому, најбоља су позивница за ново окупљање на овом месту које је заказано за недељу, 12. август у 16 сати. На програму је пет галопских и трка у сулкама, а посластица је груп окршај двогодаца - „Меморијал Миомире Миње Кнежевић“ на 1.350 метара.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa