Инфо

15. новембар 2012.15. нов 2012.
ОПШТИНСКО ВЕЋЕ КОЦЕЉЕВА

ПОХВАЛЕ ЗА ВРТИЋ

На заједничкој седници општинског већа и УО ПУ “Полетарац“, на којој је разматран рад ове образовне установе, могле су се чути само речи хвале.
Веће је оценило да коцељевачко обданиште краси стручност, присуство самоиницијативе и ентузијазма, квалитетан и професионалан однос према раду, те да је вртић понос ове општине.
Председник већа Верољуб Матић оценио је да је ПУ “Полетарац“ пример доброг и квалитетног рада.
- У вртићу постоји самоиницијатива, што ову установу издваја од других. Нема плакања на рамену оснивача. Тамо се проблеми решавају - рекао је Матић и додао да је у плану комплетно уређење Омладинске улице према вртићу “како би у потпуности била заокружена једна целина“.
И начелник одељења за општу управу и јавне службе Радован Ранисављевић похвалио је рад вртића истичући да је “Полетарац“ установа за пример.
- Извештај о раду и програм су детаљни, садржајни и комплетно осликавају стање у установи у којој је све подређено деци. Они су у фокусу и тако треба да буде. Комплетан рад особља је на веома високом, професионалном новоу. Једноставно о вртићу говоре дела, а све што је планирано то је и реализовано - закључио је Ранисављевић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa