Инфо

29. новембар 2012.29. нов 2012.
НЕСВАКИДАШЊИ ЗАЉУБЉЕНИК У ОЛДТАЈМЕРЕ

МРКИ ЗАЉУБЉЕНИК У “ЛАДЕ“

Пуних 20 година Драган Лакетић из Мишара из улице Стојана Јанковића вози “ладе“ и поноси се тиме. Садашња “Лада 1200 стандард“ изгледа као нова уз минималну потрошњу али и како неко у шали рече окићена као Божићно дрво. Има ту свега од бројних телефона и радио станица, до детаља изниклих из маште овог заљубљеника у “ладе“.
- Ова је стара 35 година и занимљиво је да је претходни власник поштовао као дом. Долазио је до ње у папучама а у ауту обувао ципеле само за ту намену. И ја сам то преузео од њега, тако да се ретки могу похвалити да сам их возио а супрузи Рајки увек напоменем да се уредне обуће улази у моју “ладу“ или да седне у гепек, уз смех каже Мрки, како га познаници боље знају.
И четири ауспуха су прича за себе, али и национална тробојка али и разглас са којег поздрави пролазнике и изазове увек буру смеха.
- Има обиље занимљивости али такав смо ми народ волимо шалу. Баш као и моје комшије које знају кад долазим и одлазим, а прича за себе су четири мачке које су одушевљене звуком моје “ладе“ коју не бих мењао низашта на свету, каже Мрки и за крај додаје.
- Својој супрузи и мајци Миланки у шали кажем да ме и сахране у “лади“ која је и сада као нова, да се на мотор без трага може лећи и у белој мајици, поносан је на свој ауто, олдтајмер Драган Лакетић који има и необичан дом у шаренилу точкова и плочица необично укомпонованих.
Све за утисак да љубав према необичностима за овог човека нема границе.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa