Инфо

24. јануар 2013.24. јан 2013.

ХАЈКА НА ЛИСИЦУ

Ловачко удружење „Селимир Селе Јевтић“ из Шапца и ловачка секција Дреновац организују 03. фебруара 2013. године Хајку на „Дреновачку лисицу“. Дванаести пут заредом ова манифестација се организује у селу Дреновац, као својеврстан скуп шабачких ловаца и гостију из околних ловачких удружења. То је уједно и прилика да се пред крај ловне сезоне ловци окупе, лове и уз заједнички ручак друже.
По речима Славише Станковића, председника ловачког удружења, ова манифестација је на неки начин постала „бренд“ нашег удружења, па је утолико обавеза организатора већа да све протекне у најбољем реду. Као и ранијих година прижељкујемо велики број учесника које тај дан очекује успешан лов на лисицу и шакала, ловачки гулаш и дружење уз музику у Дому културе у Дреновцу. Потрудићемо се да наша хајка уврсти у званичан календар Ловачког савеза Србије.
Хајка је почела да се организује пре дванаест година и број учесника је у почетку био скроман. Захваљујући великој жељи ловаца и озбиљној организацији број учесника се из године у годину повећавао, па је пре пар година било и преко 400 учесника.
Ове године се очекује преко 250 ловаца који ће надамо се уживати у прелепим теренима нашег ловишта где ће имати прилику да одстреле лисицу и шакала, који је већ неколико година уназад присутан код нас. Уверен сам да ће 03. фебруар остати у сећању свим ловцима који се тада буду дружили са нама, каже нам Владан Гератовић.
Позивамо све љубитеље лова да својим учешћем дају допринос да ова манифестација која има већ озбиљну традицију буде успешна као и претходних година. За ловце који тај дан буду имали ловачку срећу предвиђене су дипломе и пехари.
Уз ловачки поздрав: „Добар поглед!“ и добродошли.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa