Инфо

21. фебруар 2013.21. феб 2013.
ИЗМЕЂУ РЕДОВА

СРПСКИ ЕМИРАТИ

Ако су Арапи баш решили да уложе силне паре у нас, није да се мешамо у туђе послове наше власти, ал“™ можда би боље и јефтиније било да нас све ти Арапи усвоје. Па лепо сви одемо тамо. Кажу да тамо живе добри људи а и ми то знамо да будемо кад устреба. Тамо је и висок стандард, и на то би се некако навикли. Тамо има свашта, и то би некако прихватили. Тамо је и клима пријатна, е и то би нам годило да више не ложимо силне ватре на грејање... А и овде се злопатимо са Шиптарима, Немцима, евроунијатима и још којекиме. Шта би нам фалило да сад мало будемо нешто друго. Српски емирати.
Свашта се може десити у овој арапској години.
Поводом дана државности Србије, рече наш председник на пригодној свечаности да је за нас поштење неприкосновено. Празник јесте празник, и председник је председник, ал“™ дал“™ ће бити тако. То са поштењем.
Српске економске дипломате, које су којекуде по свету представљале нашу земљу, вратиле се кући. Вероватно нису имали шта да тумаче том свету. Економски.
Недавно тамо негде у Србији ухватили лопова који је у једној кући крао гардеробу, и то баш кад је бирао шта да узме. И сад шта је кривица, то што је хтео туђе да присвоји или што је бирао. Па ни лопови нам више нису иди ми дођи ми, бирају и они.
У једном српском граду неколико полицајаца штрајковало глађу. Томе су се једино радовали преступници. Ако их на овим просторима уопште има.
Кажу стручњаци да свако десето дете у Србији има тешкоће у читању и писању. Па као да је сад то нешто необично. Ни наши политичари нису бољи.
Код нас се све више утакмица игра без публике. Ако је то спорт е онда нек му је на част. Само што ли те тајне сусрете обезбеђује онолики број полиције и редара. Кад смо баш мирољубиви.
Један уврнути руски политичар тврди да оно што је изнад њих пролетело неки дан није никакав метеор већ да то Американци тестирају ново оружје. Е сад, случајно, нешто слично се десило и на Куби. Изгледа уврнуто, ко ће га знати шта све небом лети. Док не слети.
А то свемирско камење које је падало којегде, Руси већ препродају по добрим ценама. Откуд нешто не паде и код нас.
Тамо негде у Европи трговци продавали народу коњетину уместо јунетине. И ко ће сад да тврди да у тој Јевропи нема коња.
И није јасно зашто смо ми Срби толико навалили да уђемо у ту Европу. Као да код нас нема коња. Додуше, наши много прескачу.
А у јужном Лондону, лисица ушла у кућу и у соби ујела дете које је спавало у кревету. И ко сад да каже да и у Лондону нема лисица.
Швајцарци ће ускоро пласирати хуманоидни робот, дакле направу која ће бити слична човеку а и служиће тог истог човека. Више нико и неће правити децу јер временом ће се овај посао са роботима проширити, и одеш у дућан, купиш робота, па ако не ради како треба, замениш, и ето.
Али вратимо се овдашњим приликама. Шабац ће ускоро имати подземну гаражу. Па да, и наш град ће коначно добити своје званично подземље.
На телевизији нам опет приказују “Бољи живот“. У животу нам се не приказује ништа!

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa