Инфо

28. март 2013.28. мар 2013.
РУКОМЕТ: МЕДИЦИНАР НАСТАВЉА СЕРИЈУ УСПЕХА

ТРИЈУМФ У ШУМАДИЈИ

Књаз Милош 2 ““ Медицинар 27:36 (17:17)
СРЦ „Шумадија“. Гледалаца: 50. Судије: Денић, Станојевић (обе Београд). Седмерци: Књаз Милош 5(4), Медицинар 3 (3). Искључења: Књаз Милош 4, Медицинар 6 минута.
Књаз Милош: Ољача, Килибарда 8(3), Којић 5, Грбић 5, Војиновић 2, Васић, Ђорђевић 2, Јовичевић 1, Гарашанин 1, Симић 2(1), Декић, Николић 1, Павловић, Радојичић, Милошевић,
Медицинар: Јовановић, Нинковић 13, Берановић 4, Селенић, Милошевић 3, Лукић, Миловановић, Враголић 9, Петровић 3 (3), Ручнов, Васиљевић, Јанковић, Мијаиловић, Перић, Дукић, Тошковић 4.
Играчица утакмице: Нада Нинковић (Медицинар)
Рукометашице Медицинара сјајним играма представљају најпријатније изненађење пролећног дела првенства. У првих пет кола изгубиле су само један меч од лидера у лиге непораженог Миленијума. На последњем гостовању у Аранђеловцу убедљиво су савладале екипу Књаз Милош 2 и реванширале се пуном мером за изгубљен бод протекле јесени у Шапцу.
Прво полувреме протекло је у изједначеној игри са слабим одбранама. У наставку чета тренера Маје Перић добром игром у одбрани и ефикасно у нападу преко Наде Нинковић, и Дуње Враголић из минута у минут повећавала је предност која је у финишу била изражена и са двоцифреном разликом. Са нова два бода Медицинар је напредовао за једно место више на табели.
У наредном 17. колу дочекују амбициозну другопласирану екипу Јуниор из Београда.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa