Инфо

18. јул 2013.18. јул 2013.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: КРСНА СЛАВА ПЕТРОВДАН

БАЗЕН ЧЕКАН 50 ГОДИНА

Крсна слава општине Владимирци Петровдан обележена је свечано. Уз пригодну Литургију и Литију до зграде општинског здања сечен је и славски колач у присуству бројних гостију, председника суседних општина, начелника округа и спортских легенди Александра Шоштара и Данета Корице.
Потом је уследио централни догађај, отварање Спортско-пливачког центра, који има велики базен 40 пута 25 метара и мањи за децу, уређен пратећи простор и пригодне објекте. Велики број гостију испунио је савремени простор око, по многима, најлепшег базена у окружењу. Свечано у рад су га пустили најмлађи, дечак и девојчица у народним ношњама. Том приликом председник општине Владица Марковић није крио задовољство постигнутим.
-Чекало се 50 година на испуњење сна генерација. Добили смо базен који је рађен нешто више од две године и што је значајно финансиран из сопствених средстава наше општине. Надамо се да ће употпунити живот становника општине али и бројних гостију. Као што видите све је под конац али ми идемо даље са геотермалном бушотином и стварањем бањских услова ту уз базен тако да би били истински центар уживања. Волео бих да се у здрављу виђамо и у свему уживамо у општини Владимирци на Спортском комлексу којим се поносимо, рекао је Марковић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa