Инфо

5. септембар 2013.5. сеп 2013.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ЗАПАД

ГОЛОВИ КАО АНТИДЕПРЕСИВ

Мачва ““ Шумадија 4:0 (2:0)
Стадион Мачве. Гледалаца 500. Судија: Урош Вуковић (Крагујевац). Стрелци: З. Матић 7. мин, Тошић 30. мин, 52. мин, 69. мин. Жути картони: Видић, Ристивојевић, Јовановић (М), Јеремић (Ш).
Мачва: Степандић, Пејовић, Спасеновић, Јовановић, Ристивојевић, Ђукановић, Видић, Гемовић (Г. Матић), Милинковић, Тошић (Илић), З. Матић (Радовановић).
Шумадија: Нићифоровић, Рајковић, (Матејевић), Михаиловић, Стојчић, Ђорђевић, Јовановић, (Радовановић), Јеремић, Турковић, (Филиповић), Игњатовић, Степановић и Лакић.
Играч утакмице: Немања Тошић
Мачва је надиграла Шумадију, а ефикасност, постигнути голови нападача Немање Тошића и игра целог тима подсећала је на некадашњи „Провинцијски Уругвај“. Већ у 7. мин. Зоран Матић асистенцијом Ђукановића долази до лопте на левој страни и постиже гол. Мачва је имала много шанси и била је знатно надмоћнија да би већ у 30. минуту центар шутом Пејовића односно Гемовића Тошић добијену лопту претворио у ефектан гол. Гости су тек у 39. мин. (Јеремић) први пут шутирали на гол Мачве. У другом полувремену у 48. мин. Игњатовић се прошетао поред Ђукановића али је његов шут ишао поред гола Степандића, да би у 52. мин. Тошић лопту Јовановића поново послао у мрежу гостију. Низ шанси Мачва није искористила а најреалнија за још неки од погодака била је Пејовићева у 67. мин. када одбијену лопту главом од Г. Матића, Пејовић снажно шутира и погађа стативу. Два минута касније Горан Матић центрира лопту која се одбија до Тошића а голгетер то користи на најбољи начин.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa