Инфо

26. септембар 2013.26. сеп 2013.
НАСТАВЉЕН ПРОЈЕКАТ ПОМОЋИ СЕОСКИМ МЕСНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА

ЗА БОЉЕ УСЛОВЕ ЖИВОТА ВАН ГРАДА

Заменик градоначелника Немања Пајић прошлог четвртка посетио је Месну заједницу Цуљковић, где је, захваљујући пројекту Градске управе намењеног унапређењу квалитета живота на сеоском подручју, реконструисан спортски терен.
Средства из градског буџета у износу од 300.000 динара утрошена су на изградњу и постављање ограде спортског терена и куповину голова. Постављањем заштитне мреже, која спречава одлазак лопте на коловоз, повећана је безбедност ученика.
- Оградили смо игралиште за мале спортове, зато што се дешавало да деца излете на саобраћајницу, што је угрожавало њихову безбедност. Због тога смо одлучили да је то приоритет на који треба потрошити новчана средства. Преостаје нам још доста посла на уређењу инфраструктуре у селу. Желимо да реконструишемо Дом културе, на ком морамо поправити кров, рекао је Милорад Богићевић, члан Савета Месне заједнице Цуљковић.
Више од половине шабачких села до сада је искористило средства обезбеђена пројектом, док представници свега десетак села нису ни поднели захтев за донирањем средстава.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa