Инфо

3. октобар 2013.3. окт 2013.
ВЛАДИМИРЦИ: КНЕЖЕВИ КОНАЦИ

БЕОГРАДСКА ДЕЦА У КОНАЦИМА

Током протекле недеље, скоро хиљаду малишана београдских вртића узраста од четири до шест година, посетили су Етно комлекс Кнежеви конаци. Уз целодневни боравак, деца из општине Стари град, у групи од око 200 клинцеза и клинаца уживали у прелепом крајолику који је уз возић, два ланета и ручак у природи био прича за себе.
- Ми смо овде први пут, а обишли смо бројне дестинације. Ово је непоновљиво а нашем уживању нема краја. Деца су прича за себе. Потпуно су испуњени. Постављају невероватна питања. Али возић је у центру пажње, то морамо признати, у глас зборе васпитачи.
Деца ко деца опет истичу своје импресије.
- Најважније је да смо били у природи која је тако лепа и да смо видели лане и возили се у возићу, говорили су презадовољни.
Путоказ у правцу сеоског туризма и Етно доживљаја легао је и на душу власника Саве Којића.
- Када видим ову децу и њихово одушевљење срце ми је на миру. Једна од намера у зачетку ове приче је била и гошћење најмлађих, али ова прича и ова слика само нас убрзава у намери да урадимо мини зоолошки врт, који ће сачекати неку следећу посету и комлетирати наше услуге, каже задовољни домаћин који напомиње да је намеран укључити и локалну самоуправу, у смислу неког симболичног поклона попут сокића, јер бројна деца и породице сигурно ће похрлити после овог утиска пут општине, а реклама те врсте нема цену, завршава Којић који има у свом стилу велики број идеја од који је многе преточио у стварност.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa