Инфо

3. октобар 2013.3. окт 2013.
БОГАТ ДАН НА ВИСОКОЈ ТЕХНОЛОШКОЈ ШКОЛИ СТРУКОВНИХ СТУДИЈА

ПРИЈЕМ БРУЦОША И ПРОМОЦИЈА ДИПЛОМАЦА

Прошли понедељак био је испуњен дан за Високу технолошку школу струковних студија. Имали су троструки разлог за добро расположење. Организован је традиционални пријем за нову генерацију студената, промовисани су дипломци, који су завршили у периоду између априла и октобра, а направљена је и прослава поводом завршетка нове зграде.
-Ове године смо имали нешто више од 200 студената уписаних у прву годину. Нови студијски програми, фармација и гастрономија су потпуно попуњени. На специјалистичке студије пријавило се више студената, од акредитованих 35 места. Разлог томе је вероватно најављено увођење двогодишњег струковног мастера. На три године основних студија додале би се две године мастера, што би било 300 бодова. То би било изједначено са академским студијама, четири године основних студија и једна мастера, каже директор ВТШ Светислав Лазарев.
Студенти су добили индексе, распоред часова, и већ почели да прате наставу. Промовисано је 95 дипломираних студената. Директор наводи да је, заједно са онима из априла, ове године из школе изашло готово 180 дипломаца. Ово је велики успех за школу која је пре десетак година уписивала свега 60, 70 бруцоша.
Завршена је и нова зграда од 400 квадрата. Предстоји још куповина намештаја и усељавање.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa