Инфо

3. октобар 2013.3. окт 2013.
ДЕЧЈА НЕДЕЉА У ПУ „НАШЕ ДЕТЕ“

И ПОРЕД КИШЕ ОСМЕХ

Спортским игрицама “Ко ће брже, ко ће боље“ у понедељак, 30. септембра, почело је обележавање Дечје недеље у ПУ „Наше дете“. Међу њима су били и малишани вртића „Младост“ који су уз смех и вику пропратили сваку игрицу коју им је задао васпитач Зоран Петровић.
- Спорт је веома битан. Нарочито данас када су деца окружена компјутерима и мање се крећу. Због тога велику важност придајемо спортским играма. Тако сваке прве недеље у октобру организујемо спортске игре. То је, иначе, део и наших свакодневних активности. Деца се играју јер је то важно за њихов развој ““ рекао је Зоран.
Ове године Господар Јевремова улица у уторак остала је ускраћена за веселу и шаролику карневалску поворку „Дечјег маскенбала“. Због кише све активности одржане су у шабачким вртићима. Тако је и изложба на тему „Ози Озон“ била приређена у холовима вртића „Младост“ и „Снежана“. И цртање кредом „Цртамо, шарамо, стварамо“, које се обично одржавало у Господар Јевремовој улици, Градском парку, Тркалишту и осталим сличним просторима у среду било је прилагођено лошим временским условима.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa