Инфо

17. октобар 2013.17. окт 2013.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ЗАПАД

ПОТВРДА КВАЛИТЕТА

Јасеница ““ Мачва 1: 3 (0:1)
Смедеревска Паланка, гледалаца 400. Судија: Марко Ђоковић (Чачак)7. Стрелци: Николић у 60. за Јасеницу, Милинковић у 43, Илић у 52, Матић у 57. За Мачву. Жути картони: С.Павловић, Јаковљевић (Јасеница), Радовановић (Мачва).
Јасеница 1911: Дивац 6,5, Јовановић 6 (Н.Ђорђевић 6), Јаковљевић 6,5, Јокић 6,5, Илић 6,5, Мировић 7, С.Павловић 7, Николић 6,5, Стојановић 6 (Бојановски-), Миловановић 6,5, Поповић 6,5 (Петковић-).
Мачва: Степандић 7,5, Пејовић 7,5, Спасеновић 7,5, Јовановић 6 (Лазић 7), Ристивојевић 7,5, Ђукановић 7,5, Видић 7,5 (Таковац-), Милутиновић 7,5 (Радовановић 6), Илић 8, Милинковић 8, Матић 8.
Играч утакмице: Илић.
Гостујући екипи Јасенице у Смедеревској Паланци, Мачва је оправдала улогу фаворита и у Шабац донела цео плен. Овом победом, петом у низу, Мачва је остала у игри за прво место, јесењег дела шампионата, Српске лиге-Запад.
Са Јасеницом, Шапчани су добро отворили утакмицу и у свим сегментима игре били бољи, а прву прилику, већ у 10. минуту имао је Зоран Матић, када је шутирао са 17. метара али је лопта отишла преко гола. Хаубица која је први пут пребацила, оправдала је очекивања у каснијем току утакмице. Имали су и домаћи неколико шанси, пре свега када је Мировић са 25. метара шутирао поред гола, као и Поповић коме је такође недостајало мало више прецизности. Зато су црвено-црни, преко Илића запретили, после грешке одбране домаћих, да би Милинковић са петнаестак метара у препуном шеснаестерцу изненадио немоћног Дивца који није стигао да реагује. У наставку домаћи су поново имали кратку иницијативу, али су Шапчани у својим редовима имали јасан циљ и мотив за победом, тако да је “Провинцијски Уругвај“ већ у 52. минуту повећао предност на 2:0, акцијом по десној страни која је крунисана голом Илића са неколико метара.Најлепша акција виђена на утакмици била је у дељу 57. минуту, када је Матић од средине кренуо сам и у соло акцији савладао голмана, перфектним поготком. После вођства од 3:0, уследио је и опуштајући део у игри Мачве, па су домаћи голом Николића спасили част у 60. минуту.
Мачву очекује циклус важних утакмица. Следеће коло игра се у Шапцу, у недељу, у 14:30 часова, када Мачва дочекује екипу Младог Радника из Пожаревца.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa