Инфо

24. октобар 2013.24. окт 2013.
ЗАБРИНУТИ РОДИТЕЉИ ПРЕДАЛИ ПЕТИЦИЈУ

ЗА ДОБРОБИТ СВОЈЕ ДЕЦЕ

Као што су и обећали родитељи ученика ОШ „Николај Велимировић“ направили су и други корак у свом настојању да врате стари распоред смена. Тако је у понедељак на писарници Градске управе предата петиција са 6.500 потписа. Уз њу су приложене и копије Захтева Министарству просвете, науке и технолошког развоја и Извештаја са састанка Савета родитеља ОШ „Лаза К. Лазаревић“.
- После три недеље ово што се дешава благо речено је катастрофално. Због тога смо се одлучили да оснујемо Удружење родитеља деце основних и средњих школа и да прикупимо потписе. Написали смо петицију. Данас смо је предали градоначелнику, заменику градоначелника и Ани Маринковић да виде шта смо за ове три недеље урадили. У тој петицији смо навели све оно што није добро, као и оно што је добро. Нажалост нема ништа што је добро. Сматрамо да локална самоуправа, без обзира што прича да нема ингеренција, може да нам помогне да вратимо нешто што је било добро тако да наша деца могу нормално да похађају наставу. Мислим да је ово један од корака. Нећемо стати док се не врати стари распоред смена ““ рекао је Горан Неговановић.
Родитељи се надају да ће им градска самоуправа изаћи у сусрет јер је у питању добробит њихове деце. Поред већ добро познатих разлога истичу и пример основне школе у Владимирцима, али и у Лесковцу, Зрењанину, Чачку, Руми, Београду, која ради по старом распореду смена који већ пола века одлично функционише.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa