Инфо

27. март 2014.27. мар 2014.
У КЦШ ОДРЖАНА ИНТЕРАКТИВНА ТРИБИНА ЗА СРЕДЊОШКОЛЦЕ

КАЖИ ЈАСНО И ГЛАСНО СВОЈЕ МИШЉЕЊЕ

Интерактивној трибини „Ратови у бившој Југославији“, у организацији Дечјег културног центра Београд и Културног центра Шабац, прошлог четвртка, присуствовали ученици Средње пољопривредне школе са Домом ученика, Економско-трговинске школе, Шабачке гимназије и млади из Канцеларије за младе града Шапца. У непосредном разговору са Предрагом Марковићем, доктором историјских наука и научним саветником на Институту за савремену историју, и Марком Милошевићем, сарадником Београдског центра за безбедносну политику и докторантом политичких наука, имали су прилику да преиспитају своје ставове по питању блиске прошлости.
- Идеја читаве приче је да млади изграде своје мишљење тако што ће чути различита мишљења и, онда, да буду храбри и кажу своје мишљење јасно, гласно и аргументовано ““ рекла је мр Ивана Теодоровић, историчар уметности и руководилац односа са јавношћу у ДКЦБ.
Осмишљене пре четири године трибине за средњошколце ДКЦБ имају за циљ да покажу да не постоји ниједна тешка тема о којој се не може причати без ограничења и спутавања друштва и средине у којој живимо.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa