УГОСТИТЕЉ ЗА ПРИМЕР
ЕМ ОБИЛНО, ЕМ ЈЕФТИНО
На Старом граду у бифеу БК Мачве забележили смо пример угоститеља који се прилагодио времену и нуди обилне порције по нижим ценама у пријатном сеновитом миру и објекту који плени истоветним амбијенту. Жељко Сретена Мићин има 46 година и богато искуство. Овај професионални угоститељ истиче сложан рад и породични приступ.
- Радио сам у хотелу на Дивчибарима и броду Бонасера а и пуних седам година у ресторану под Кестеном. Сада сам у закупу објекта БК Мачва где је друштво уз моју породицу супругу Гордану, конобара Дејана и задужене за роштиљ Ђола, Секу и Веру прави тим који је постигао квалитет који нам годи али и обавезује, каже овај посвећеник послу који је присталица рада и само рада. Опуштеног у смислу пријатности али све друго је до танчина испланирано што се на сваком потезу види. Услуга је на највишем нивоу.
- Нема ту неке филозофије пошто је задовољна муштерија најбоља реклама. То из дана у дан радимо. Жао ми је што се нисам и на такмичењима окушао али није било пара када је требало и тако сам пропустио да се огледам и на такмичарском плану, уз уздах каже Жељко.
- Радио сам у хотелу на Дивчибарима и броду Бонасера а и пуних седам година у ресторану под Кестеном. Сада сам у закупу објекта БК Мачва где је друштво уз моју породицу супругу Гордану, конобара Дејана и задужене за роштиљ Ђола, Секу и Веру прави тим који је постигао квалитет који нам годи али и обавезује, каже овај посвећеник послу који је присталица рада и само рада. Опуштеног у смислу пријатности али све друго је до танчина испланирано што се на сваком потезу види. Услуга је на највишем нивоу.
- Нема ту неке филозофије пошто је задовољна муштерија најбоља реклама. То из дана у дан радимо. Жао ми је што се нисам и на такмичењима окушао али није било пара када је требало и тако сам пропустио да се огледам и на такмичарском плану, уз уздах каже Жељко.
Најновији број
30. април 2025.