Инфо

11. децембар 2014.11. дец 2014.
СПОРТСКИ САВЕЗ ШАПЦА

ОЧЕКУЈЕМО ЈОШ БОЉЕ РЕЗУЛТАТЕ

Чланови Спортског савеза Шапца одржали су прошлог петка редовну годишњу скупштину
Спортски радници задовољни су оствареним резултатима у текућој години, и надају се да ће 2015. бити још успешнија на овом пољу. Позитивно је оцењена и сарадња са Градском управом, посебно на плану унапређења спортске инфраструктуре.
- Без обзира на тешку економску ситуацију у домаћем спорту, година на измаку се може окарактеристи као успешна. Очекујемо да наредна година буде кључна за решавање инфраструктурних спортских проблема у граду. Спортски савез је подржао емитовање муниципалних обвезница за изградњу затвореног базена у Шапцу, а имамо и озбиљне планове са Соколским домом и атлетском стазом на Градском стадиону. Надам се да ће се следеће године решити и питање коришћења Хале „Зорка“, односно да ће она прећи у власништво града Шапца. Као чланови Спортског савеза Шапца бићемо активно укључени у решавање свих ових питања, навео је председник Спортског савеза Веселин Вуковић.
Представници Градске управе задовољни су оствареном сарадњом са Спортским свезом, и надају се да ће у наредном периоду Шабац и његови спортисти заузимати још значајније место на мапи успеха на такмичењима.
- Ми смо уско повезани. Спортски савез Шапца успешно спорводи у дело оно што град жели да имплементира по питању унапређења услова који стоје на располагању не само спортистима, већ и ученицима основних школа и рекреативцима. Сарађујемо на пројектима „Расти здраво“, односно развоју спорта у школама, подржвамо сва спортска такмичења и активности које организују чланови савез, истакла је Весна Живковић, члан градског већна задужена за спорт.
Спортски савез Шапца се, као кровна организација, труди да односи клубова који чионе нашу организацију буду што бољи. У томе смо успели, а евидентно је да има простора и за даљи напредак, рекао је председник Вуковић.
М.Максимовић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa