Инфо

11. децембар 2014.11. дец 2014.
АКТИВНОСТИ СЕОСКИХ ПОВЕРЕНИКА

ВИШЕ КУЛТУРНИХ САДРЖАЈА

Културни центар из Шапца, у сарадњи са градском повереницом за село Шеварице, и ученицима Основне школе „Ната Јеличић“ организовао је дечју представу „Силеџије у школи“
Презентација културних садржаја намењених најмлађима на сеоском подручју, али и указивање на проблеме који постоје у образовању, основне су карактеристике сарадње Културног центра, Основне школе „Ната Јеличић“ и становника Шеварица. Представом за најмлађе озваничен је почетак рада Услужног центра и деловања повереника Градске управе за село Шеварице Стане Арсеновић.
- Драго ми је да, осим административних послова и обавештавања грађана, могу да се ангажујем и на пољу унапређења квалитета живота најмлађих мештана овог села. Захваљујем се представницима Култруног центра, наставницима и ученицима Основне школе „Ната Јеличић“ и члановима Градске управе који су нам помогли у реализацији ове идеје, рекла је Арсеновићка.
Рад Услужних центара и културни садржаји на сеоском подручју су веома важни за Град Шабац, истакао је начелник Градске управе Јован Недељковић.
- Жеља нам је да културне садржаје приближимо становницима шабачких села. Добро је да су и градски повереници укључени у реализацију ових активности, навео је Недељковић.
Теме вршњачког насиља и проблема које оно носи су свакодневно присутни у школама. Желели смо да овом приредбом скренемо пажњу на ове теме, рекла је директорка Културног центра Гордана Марковић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa